Главная » 2011 » İYUL » 25 » İnsan Əlaqələri testi
21:45
İnsan Əlaqələri testi

Bu test çox professional quruluş tərəfindən insanların iç dünyalarını və insanlarla əlaqələrini qiymətləndirmək üçün istifadə edilməkdədir. 

1. Özünüzü nə vaxt ən yaxşı hiss edərsiniz?
(A) Səhərlər
(B) günortaya sonra və axşama doğru
(C) Gecənin irəliləyən saatlarında

2. Necə yeriyirsiniz?
(A) Sürətli və uzun addımlarla
(B) Sürətli və qısa addımlarla
(C) Normaldan yavaş və ətrafa baxınaraq
(D) Yavaş və başı əyik
(E) Çox yavaş

3. İnsanlarla danışarkən
(A) Qollarımı sinəmdə qatlamış olaraq dayanaram
(B) Əllərimi sıxaram
(C) Bir və ya iki əlimi belimə qoyaram
(D) Danışdığım insanlara toxunar və ya itələtdirərəm
(E) Qulağımla oynayar, çənəmə toxunar və ya saçımı düzəldərəm

4. İstirahət edərkən necə oturarsınız?/
(A) Dizlər qatlanmış və qıçlar bir-birinə bitişik olaraq
(B) Qıçlar çarpazlanmış olaraq
(C) Qıçlarımı uzadaraq
(D) Bir qıçımı altıma qatlayaraq

5. Çox xoşunuza gedən bir şey olduğunda nə edərsiniz?
(A) Böyük bir qəhqəhə çəkərəm
(B) Gülərəm amma çox səsli deyil
(C) Bir dəfəlik gülərəm
(D) Səssizcə gülümsəyərəm

6. Bir partiye və ya ictimai fəaliyyətə qatıldığınızda
(A) Hər kəs sizi fərq edəcək şəkildə gurultulu bir girişmi edərsiniz?
(B) Səssiz bir daxil olub ətrafınızda tanıdıqlarınıza baxırsınız?
(C) Çox səssizcə girib kimsənin sizi fərq etməməsinəmi cəhd?

7. Çox çətin bir işə diqqətinizi vermişkən narahat edilirsinizse.Ne edərsiniz?
(A) Məmnuniyyətlə qarşılayaram
(B) Həddindən artıq dərəcədə narahat olaram
(C) Müəyyən olmaz iki uc arasında dəyişən davranışlar göstərərəm

8. Ən çox hansı rəngi sevirsiniz?
(A) Qırmızı və ya portağal rəngi
(B) Qara
(C) Sarı və ya mavi
(D) Yaşıl
(E) Tünd mavi və ya bənövşəyi
(F) Ağ
(G) Qəhvəyi və ya boz

9. Yataqda yatmadan əvvəlki bir neçə dəqiqədə
(A) Kürək üstü yatıb Uzanırsın
(B) Qarnınızın üstünə yatıb Uzanırsın
(C) Yüngül qıvrılmış olaraq yan tərəfinizə yatarsınız
(D) Başınızı bir qolunuzun üzərinə qoyarsınız
(E) Başınızı yorğanın altına bağlayarıq

10. Yuxunuzda ümumiyyətlə
(A) yixilirsiniz

(B)Dava edir və ya müzakirə
(C) kimisə və ya bir şeylər axtararsınız
(D) Uçar və ya uzerSINIZ
(E) Ümumiyyətlə yuxu görməzsiniz
(F) Yuxularınız həmişə xoşdur


Ballarinizi hesablayin yazin. Testin cavabini Psixoloq Vəliyeva bildirsin .

Просмотров: 1326 | Добавил: DUYGU | Рейтинг: 3.7/9
Всего комментариев: 531 2 3 4 »
53  
1b
2c
3c
4c
5a
6b
7b
8b
9d
10f
Xahis edirem cavablandirin

52  
cavab yazacaqsiz?

51  
1b 2c 3b 4c 5d 6b 7b 8c 9c 10b

50  
biggrin biggrin

49  
1a

2b
3b
4b
5a
6c
7b
8a
9d
10a

48  
1-A
2-D
3- B
4-C
5-D ve ya C
6-B
7-C
8-F
9-D
10-B

47  
1-a
2-c
3-b
4-c
5-b
6-b
7-c
8-g
9-c
10-c

40  
1c
2b
3b
4c
5d
6c
7c
8f
9a
10b

46  
xxx buyurun İnsanlar sizi məntiqli, ehtiyatlı, diqqətli və praktik biri olaraq görərlər. Sizi ağıllı, qabiliyyətli və hünərli amma təvazökar olaraq tanıyarlar. Çox sürətli yoldaşlıq qurmayan, amma yoldaşlarına qarşı çox sadiq olan və onlardan da eyni şeyi gözləyən birisiniz

39  
1b
2b
3b
4b
5b
6b
7b
8e
9a
10b

45  
sebiwka İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar.

38  
1-a
2-a
3-c
4-c
5-b
6-b
7-c
8-b
9-a
10-a
gunsmilie gunsmilie

44  
wowu İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar.

1-10 11-20 21-30 31-32
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]